Nő a nővel


Az egymásra simuló izgalmas női testek garantáltan beindítják még a legtisztább fantáziát is. Ami a férfiakat illeti, egyértelmű a reakció, de úgy tűnik, a nők is keményen lépést tartanak.


Madonna és Britney Spears csókja után manapság egyáltalán nem meglepő a nő a nővel -felállás. Elég, csak a legelső diszkóig mennünk, máris láthatjuk, amint fiatal lányok lejtenek egymással enyhén (vagy nagyon is) izgató táncot, aztán egy kis alkohol, netán némi serkentő hatására elszabadulnak az indulatok, és a csókolózással kezdve a határ a csillagos ég. A férfiszemek éhesen pásztáznak, a fantázia beindul.

Manapság már szinte teljesen elfogadott jelenség, ha nő érint nőt, és sokak szemében kevésbé természetellenes, és kevésbé megbotránkoztató is, mint mikor két férfi között zár rövidre a szexuális áramkör. Óriási a különbség azonban az egyszerű divat, esetleg hóbort vagy feltűnésvágy, és a valódi szexuális orientáltság illetve szexuális szokások között.

A kérdést maga dönti el, de szinte minden nőben legalábbis ott motoszkál a kisördög. Egy, a Cosmopolitan által végzett online felmérés szerint, ezer megkérdezett nő harminchárom százaléka létesített már szexuális kapcsolatot saját nemének képviselőjével, nyolcvanhárom százalékukat pedig kifejezetten izgatja a gondolat, milyen is lenne eltölteni egy éjszakát egy másik nővel.

A megkérdezettek nyolcvanhat százaléka nem érné be csupán egyetlen alkalommal, míg a már tapasztalatokkal rendelkezők nyolcvankét százaléka állítja, leszbikus fantáziájuk beteljesülése után a szexuális életük átértékelődött, sőt új dimenziókba került.

Arra a kérdésre, hogy miben más a szex egy nővel, a megkérdezettek negyede válaszolta, hogy a nők pontosan tudják, mi kell a másiknak, hogyan és hol simogassanak, vagy, hogy melyik technikák a legizgatóbbak. Egyharmaduk szerint már maga a gondolat, hogy egy másik nővel vannak együtt, növeli izgalmukat, nem beszélve arról, hogy nagyban befolyásolja a szexuális élethez való viszonyukat is. Egy amerikai írónő szerint a nő jobban megismeri saját testét, ha az övéhez hasonló testet érint.

Ennek ellenére, a legtöbb nő nem meri kiélni leszbikus fantáziáit, mert fél, hogy ha túlságosan rákap a dologra, végül tisztáznia kell nemi identitását: hetero, leszbi vagy bi? Ami a férfipartnert illeti, sokan bizony nem ellenkeznek az effajta női beállítottság ellen, de azért vannak jó páran olyanok is, akik egyenesen megcsalásként élik meg partnerük újfajta vonzalmát.

(tabu.origo.hu)

    [ funkciók: ]

  Kapcsolódó:
       Bezár a Harcosok klubja [ 2007-12-19 ]
       A nő óvszere [ 2007-11-21 ]
       Újabb netező-tábla jön a Nokiától, GPS-szel [ 2007-10-18 ]
       Spermadonor nagyapa [ 2007-10-10 ]
       Olcsó, környezetbarát PC-t hoz ki a Lenovo [ 2007-09-14 ]
       Elhunyt Luciano Pavarotti [ 2007-09-06 ]
       Kylie Minogue egyedül is vállalna gyereket [ 2007-09-04 ]
       Játékos mobil és zenebolt a Nokiától [ 2007-08-30 ]